Overnatting i landlige omgivelser

Vi tilbyr overnatting i to glampingtelt med usjenert beliggenhet, i tillegg til Fryseriet, som er omgjort til en sjarmerende liten hytte.

Glamping med komfort i høysetet

Vi setter komfort i høysetet og kan by på senger og sengetøy av høy kvalitet, tilgang til vann og strøm og alt som ellers skal til for å sikre et minneverdig opphold. Ta dere et bad i stampen og lag en deilig middag på bålpannen. Er dere glad i fjell og tur, finnes det flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet, hvor dere kan nyte utsikten over Nordmøres fjordlandskap. Det finnes også muligheter for å prøve fiskelykken, både i ferskvann og i fjorden. 

De to glampingplassene ligger usjenert til i forhold til husene på gården. Det er heller ingen innsyn mellom de to teltene, slik at de gjerne kan bookes hver for seg. Elva siver rett forbi teltplassene og skaper en ekstra rolig og god atmosfære. Badestampen ligger rett i nærheten av glampingen, hvor du også vil finne en utedusj og do. 

 

Glamping overnatting utleie Surnadal

Sauna og badestamp til overnattingen?

Oppgrader overnattingen enda et hakk med vår sauna og badestamp.

Ta deg et forfriskende bad i elva før du setter deg i vår varme badstue. Sauna og badestamp kan bookes både av våre overnattingsgjester og andre.

IMG_1889